Städföretag

Ett städföretag med både bred kompetens & brett utbud

Vi är en städfirma som arbetar både för företag och privatpersoner. Städning i privata hushåll har alltid funnits med i vår verksamhet. I och med att efterfrågan på hushållsnära tjänster har ökat är det numera en betydande och naturlig del i vår verksamhet. Oavsett var du bor är du välkommen att kontakta oss. Vi är verksamma i stora delar av Bohuslän med säte i Lysekil. En välstädad och ordnad inomhusmiljö är en viktig faktor för att kunna trivas oavsett om det är i hemmet eller på arbetsplatsen.

Gällande företagsstädning utför vi städning i de flesta miljöer. En stor del av vår företagsstädning är inom kontorsstädning. Idag återfinns de flesta av våra kunder i Lysekil, Sotenäs, Munkedal, Uddevalla, Tanum, Strömstad, Trollhättan, Vänersborg och Orust men vi är verksamma på andra orter runt om i Bohuslän också. Nedan kan ni ta del av några av de tjänster vi erbjuder:

Storstäd
En fräsch och behaglig levnadsmiljö gör skillnad!
Det är en viktig faktor när det gäller trivseln och detta gäller såväl hemmet som arbetsplatsen.
Ert kök eller er toalett kan ibland behöva en noggrannare storstädning. En storstädning är även en bra start innan en återkommande hemstädning.
Veckostäd/hemstäd
Letar ni efter ett seriöst hemstädningsföretag är vi rätt val för er!
Vi erbjuder dig hushållsnära tjänster som ger dig färre bekymmer men fler glädjeämnen.
Flyttstäd
Låt dina flyttbestyr bli våra!
Hos oss finns kompetensen, viljan och redskapen – allt till ett bra pris. Kontakta oss så berättar vi mer.
Vi har utökat vårt område till att ta oss an även packning och flytt. Vi är väl försäkrade för den här typen av uppdrag.
Fönsterputsning
Att göra ett gott första intryck är viktigt. Välputsade fönster är en god bit på vägen.
Vi utför fönsterputsning antingen löpande enligt avtal eller som engångsuppdrag eller särskild beställning.
Iordningställande av fritidshus inför säsong
Vi hjälper er med iordningställande av ert fritidshus så ni är redo inför säsongen.
Kontakta oss för mer information!
Städ inför visning och försäljning
Att sälja en bostad, fastighet eller lokal kan vara påfrestande och här finns vi för att avhjälpa er gällande städningen. För att finna den rätta köparen och som lägger ett bra bud gäller det att vara förberedd och att visa upp bostaden i sitt bästa ljus. När det kommer till den process innan den nya ägaren håller i nycklarna kan Soberent vara er hjälpande hand som tar hand om hemmet innan både visning och fotografering för att ert hem ska locka så många som möjligt.
Feststäd
Efter att ni haft en fest så är det ofta så att man av naturliga orsaker inte orkar städa själva. Ni kanske haft fullt upp med att ordna och fixa inför festen och sedan hållt igång hela natten och haft det roligt. Då kan det vara skönt att få ligga kvar i sängen dagen efter och istället låta oss städa upp och återställa efter festen.
Företagsstäd exempelvis kontorsstäd
Ni ska göra det ni är bäst på. En ren, fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Med erfarenhet i branschen vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att jobbet blir utfört utan problem.
Vi jobbar med både regelbunden lokalstädning samt slutstäd inför flytt till nya lokaler. Oavsett vad era behov är kan vi skräddarsy våra tjänster efter dem.
Städföretag i Lysekil

Soberent – Städföretag i Lysekil.