Behöver ni ett sätt att utveckla er verksamhet?

Många driver idag företag som tack vare god service och hög kvalité håller en stadig men blygt stigande tillväxtkurva. De kämpar vecka efter vecka för att hålla sig själva och sina anställda trygga när det kommer till både lön och arbetsmiljö. Som egenföretagare handlar det mer om bara ett jobb, man personifierar sig med företaget och dess image. Likaså brinner man troligtvis mycket mer för det man gör än en anställd. Det allra viktigaste för en verksamhet, både nystartade och väletablerade, är att ständigt hitta sätt att förbättra och utveckla.

Vårt tips är att få hjälp med en ny hemsida eller ny logotyp till företaget

Vårt då främsta tips är att se över hur era nya kunder hittar er och hur deras första uppfattning över företaget blir. Då kommer vi följaktligen in på ert varumärke och hur ni presenterar det både på webben och i den dagliga verksamheten. En logotyp, även kallad logga, är en väsentlig del i ert företags ‘utseende’. Logotypen sätter tonen för hur ni uppfattas och vad ni förknippas med. Därefter är hemsidan en oerhört viktig plattform för att nå ut till era kunder. På en hemsida får ni chansen att visa upp ert företag i bästa ljus och själva kontrollera hur era tjänster presenteras på bästa sätt. Vi fick hjälp av en grafisk designer i Göteborg som har hjälpt oss med vår webbnärvaro och vi är mer än nöjda. West-Tech heter företaget och det erbjuder en rad kreativa tjänster och drivs av Torbjörn Hillberg. Tjänsterna inkluderade verksamheten sträcker sig ända från analys och strategi till produktion och utvärdering. Torbjörns kompetens grundar sig i hans sinne för kreativitet och kommunikation samt stora intresse för entreprenörskap. I grunden är han en grafisk designer med kan även titulera sig som webbdesigner. Visionen för West-Tech är att kunna erbjuda en helhetslösning för kunden. Där man får hjälp med allt från design av ny hemsida eller logga till hjälp med sökmotoroptimering, fotografering eller reklammaterial.

Vi vet en designer i Göteborg som kan hjälpa er

West-Tech har sitt säte på Tjörn och jobbar även utifrån Lunden i Göteborg och levererar digitalt material över hela Sverige. Vi blev mest imponerade av de förmånliga priserna som Torbjörn kan erbjuda i relation till andra aktörer och byråer.  Är ert företag i behov av en ny hemsida eller logotyp har ni hittat rätt person för jobbet. Vi rekommenderar er att kontakta West-Tech vare sig om ni önskar ni ny hemsida, nya tryckprodukter, en ny logotyp och grafisk identitet eller effektivare reklammaterial för både era digitala och analoga medier. Via hemsidan www.west-tech.se kan ni läsa mer om tjänsterna samt ta del av ytterligare prisuppgifter.

 

Ny logotyp?

Utöver att spegla vad ert varumärke erbjuder syftar även ett företags logotyp till att skapa en omedelbar igenkänning, förmedla förtroende, beundran och lojalitet. Då den är en väsentlig del av företagets kommersiella helhet och avgörande för hur potentiella kunder uppfattar er verksamhet bör ni inte kompromissa med fastställandet av er logotyp. West-Tech skapar tilltalande och funktionella logotyper i vektorgrafik.

Enligt Torbjörn skall en logotyp:

 • Harmonisera med företagsnamnet och verksamheten i sin helhet.
 • Tilltala er målgrupp vad det gäller känsla, färg, form och stil.
 • Vara tidlös i den omfattning att dess livslängd är längre än 30 år.
 • Inte vara plottrig eller allt för detaljerad – stilrent är ordet.
 • Fungera lika bra på fakturan och webb som på era profilkläder och reklammaterial.
 • Kunna skrivas ut i både färg och svartvitt och inverteras vid behov.

 Pris från endast 5.000:- exkl. moms

 

Ny hemsida?

Är ni i behov av en unik och specialanpassad hemsida som är attraktiv för besökarna och stabil och grundligt utvecklad är Torbjörn rätt person för uppdraget.  Han producerar webbplatser genom det välkända publiceringsverktyget WordPress. Och anpassar sidan till att fungera lika väl på både laptop och mobil. Innan leverans utför han alltid de rätta skyddsåtgärderna sett till säkerhet för både användare och ägare av webbplatsen. Likaså testar han även webbplatsen grundligt så att ni kan vara helt försäkrade att den lever upp till era krav. Oavsett vad ni har för verksamhet så har West-Tech lösningen för er – då han anpassar hemsidan efter era behov, er budget och era tillämpningsområden. Hemsidan är ert främsta verktyg att nå både nya och gamla kunder.

Följande inkluderar West-Tech alltid vid produktion av en ny hemsida:

 • Unik specialanpassad design utifrån er verksamhet och grafiska profil
 • Redaktörsgränssnitt – WordPress
 • Responsiv design – passar alla enheter
 • On-site sökmotoroptimering
 • Sökfunktion inom sidan
 • Backup av kodning och system
 • Grundläggande skyddsåtgärder
 • Omfattande test innan publicering

Pris från endast 5.000:- exkl. moms.

Mobilanpassad hemsida till företag

En hemsida, eller egentligen en webbplats (hemsidan är endast startsidan på en webbplats), är ett företags identitet på Internet och har potential att bli en stor del av ditt företags marknadsstrategi. En snygg och välgenomtänkt design i kombination med rätt teknik gör webbplatsen attraktiv. Den får således att era kunder värderar er verksamhet högre, vilket leder till ökad försäljning och en förstärkning av varumärket. Eftersom webbplatsen tjänstgör som en representant för ditt varumärke. Ska den utformas speciellt både efter verksamhetens behov och profil. Målet är att webbplatsen ska vara behaglig, tydlig och användarvänlig både för slutanvändaren, sökmotorerna och för administratören av hemsidan. En mobilanpassad hemsida är idag en given förväntning av kunden då hälften av en sidas besök görs från en mobil enhet. Likaså har det en betydande roll fr hur högt ni når i Google’s resultat vid sökningar.

Grafisk designer portfolio

Varför välja just Torbjörn på West-Tech?

VI har samarbetat med Torbjörn och hans firma sedan hela 3 år tillbaka. För oss är det självklart att vi kontaktar honom när vi behöver hjälp med något inom webb eller design. Men för er som inte känner till företaget sedan innan har vi nedan valt att sätta ihop de punkter vi värderar hos West-Tech:

 • Ger alltid en gratis offert utan bindningar så vi vet vad det kan kosta.
 • Svarar snabbt på våra förfrågningar med utförliga och enkelt formulerade svar.
 • Strävar efter professionalism och kvalitativa resultat, är inte är nöjd fören vi är det.
 • Ser alla steg i processen mot färdigt resultat som lika viktiga. Och ser gärna att vi som kund får den kännedom vi önskar kring dessa steg.
 • Genom tydliga rutiner och ett anpassat arbetssätt är han snabb och effektiv – leverans sker inom tidsram och inget onödigt krångel för oss som kund.
 • Som egenföretagare är han flexibel och anpassar sig efter våra förutsättningar.
 • West-Tech respekterar och tar stor hänsyn till varje kunds ekonomiska förutsättningar – vi behöver inte känna oro över att bli chockade när fakturan kommer.
 • Värdesätter starka idéer och mätbara resultat.
 • Till er fördel blir ett samarbete med Torbjörn kostnadseffektivt. Då ni kan ha samma uppdragstagare för strategi, design, webb, marknadsföring m.m.
Vi på Soberent bad även Torbjörn beskriva sin arbetsprocess och han svarade enligt följande:
 • Först lyssnar jag på era behov för att skapa mig en grundlig uppfattning om er verksamhet, era mål, syfte och önskemål.
 • Därpå presenterar jag en prisidé för uppdraget som vi utgår ifrån när vi tillsammans bestämmer ett pris. Ni behöver alltså inte oroa er att det blir en överraskning när fakturan kommer.
 • Sedan påbörjar jag arbetet. Genom att inledningsvis samla information om er verksamhet och låta mig inspireras. Kan jag skapa material som är unikt anpassat både gällande utseende och innehåll .
 • När materialet börjar närma sig färdigt resultat. Låter jag er ta del av det så vi kan försäkra oss om att det motsvarar era förväntningar.  Eventuella justeringar görs innan jag färdigställer och levererar materialet till er.
Logotyp till företag